Close

Book your stay

It's a dream to be here. Come in the heart of the Mexican Caribbean. Fill in your check-in and check-out date below and book your stay. We can only promise you great moments and unforgettable holidays with us.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Al onze kamers zijn een unieke mix van historische elegantie en modern comfort.

Ontdek uw perfecte kamer

Small Cosy Comfort
Deluxe Cosy Comfort
Junior Suite
Matelote Suite
Small Cosy Comfort
Deluxe Cosy Comfort
Junior Suite
Matelote Suite

Een kamer voor elke gelegenheid

We bieden speciale tarieven voor groepen en bedrijven die meerdere kamers of het hele hotel willen reserveren. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, workshops of groepsverblijven, ons hotel richt zich op de specifieke behoeften van onze zakelijke en groepsklanten.

Small Cosy Comfort

Biedt een compacte maar luxueuze ruimte die functionaliteit combineert met elegantie. Deze kamers zijn ideaal voor individuele reizigers of koppels die op zoek zijn naar een knus toevluchtsoord. Ze zijn voorzien van kwalitatief beddengoed, moderne voorzieningen en doordachte designelementen die comfort en stijl belichamen.

Deluxe Cosy Comfort

Deze kamers bieden meer ruimte om te ontspannen, te werken of gewoon te genieten van de sfeer van ons historische hotel. Geniet van extra voorzieningen en doordachte details die zijn ontworpen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Junior Suite

Onze Junior Suites bieden een functioneel en comfortabel verblijf, perfect voor gasten die op zoek zijn naar wat meer ruimte. Deze suites hebben een aparte zithoek voor ontspanning of informele bijeenkomsten. Met extra voorzieningen is de Junior Suite een ideale keuze voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers die op zoek zijn naar een comfortabel verblijf.

Matelote Suite

Deze suite beschikt over een apart gedeelte voor ontspanning of informele bijeenkomsten, en biedt een veelzijdige ruimte die geschikt is voor zowel vrije tijd als zakelijke behoeften. De Matelote Suite is ideaal voor een langdurig verblijf of voor mensen die graag meer ruimte hebben.

Boek rechtstreeks op onze website en begin uw dag in Antwerpen met een gratis ontbijt.

Klaar om meer te ontdekken?
Neem een virtuele rondleiding door het hotel en ontdek de charme die u te wachten staat.